BOUW – Besluit vaststelling bestemmingsplan Feyenoord City aanstaande

Feyenoord City

Burgemeester en wethouders van Rotterdam hebben onlangs een concept voor de besluitvorming over het bestemmingsplan voor Feyenoord City gepubliceerd. De vaststelling van het bestemmingsplan is aan de gemeenteraad. Voor wanneer die vergadering is geagendeerd, weten wij nog niet. Maar feit is dat die aanstaande is.

Documenten bestemmingsplan Feyenoord City

Hier kunt u het voorstel van B en W Rotterdam raadplegen. Bedoeling is dat de gemeenteraad zich daar nog over gaat buigen in een vergadering.

Op pag. 26 staan de bijlagen bij het besluitvoorstel. Dan zijn er veel. We linken hier niet naar al deze bijlagen. Mogelijk bent u wel geinteresseerd in de beantwoording van de zienswijzen die zijn ingediend tegen het ontwerp-bestemmingsplan. Die staat hier.

De nota van wijzigingen is natuurlijk ook interessant (zie hier).

En verder is het natuurlijk altijd leuk om de verbeelding te kennen (hier en hier), de planregels (hier) en de toelichting (hier).

Let wel, dit zijn geen definitieve stukken want, zoals gezegd, dient de gemeenteraad dit alles vast te stellen.

Wij hebben enkele van deze stukken toegevoegd aan onze overzichtspagina over Feyenoord City en Stadionpark.

Vragen en advies over het bestemmingsplan

Hebt u vragen over de procedure voor het bestemmingsplan Feyenoord City? Wilt u advies over uw rechten met betrekking tot Feyenoord City? Wilt u begeleiding in de procedure? Neem dan contact met ons op:

Contact

Wij overleggen graag met u, praten graag over de ins and outs van uw situatie en geven u graag advies. Voor een kennismaking of eerste gesprek brengen wij geen kosten in rekening.