BOUW – Ontwikkelingen Feyenoord City : Masterplan en onderzoek Rekenkamer

masterplanBurgemeester en wethouders hebben vandaag – 17 oktober 2019 – het Feyenoord City Masterplan aan de gemeenteraad voorgelegd. Het plan – van de hand van o.a. architectenbureau OMA – heeft betrekking op het gebied rond het geprojecteerde nieuwe stadion van Feyenoord. Intussen is de Rotterdamse Rekenkamer een onderzoek gestart naar Feyenoord City.

Masterplan

Documenten:

  • zie hier voor het Masterplan
  • zie hier voor het raadsvoorstel van burgemeester en wethouders

Andere stukken

In het raadsvoorstel van burgemeester en wethouders worden nog meer stukken genoemd. Deze hebben we – evenals het Masterplan en het raadsvoorstel zelf – toegevoegd aan onze documentenlijst op de projectenpagina over Stadionpark en Feyenoord City.

Onderzoeksopzet Rekenkamer Rotterdam

Vandaag is ook een brief van de Rotterdamse Rekenkamer gezonden naar de gemeenteraad van Rotterdam. In die brief wordt aan de raad medegedeeld dat de Rekenkamer een onderzoek is gestart naar Feyenoord City.

Bij de brief is een onderzoeksopzet gevoegd.

Projectenpagina Stadionpark en Feyenoord City

Zie hier voor onze projectenpagina voor Stadionpark en Feyenoord City. Wij houden de ontwikkelingen bij vanuit onze professionele interesse in nieuwe grote projecten. Dat doen wij ook voor het project Nieuwe Oeververbinding (zie hier). En wellicht breiden wij onze projectenpagina nog uit met andere interessante projecten.

Ook verlenen wij adviesdiensten aan burgers en bedrijven die belanghebbend zijn bij deze projecten en daardoor mogelijk worden getroffen.

Vragen en advies

Hebt u vragen over het project Feyenoord City en over de impact die dat mogelijk op u heeft? Of heeft u vragen over andere ruimtelijke ontwikkelingen in Rotterdam of daarbuiten? Neem dan contact met ons op:

Contact

Wij overleggen graag met u, praten graag over de ins and outs van uw situatie en geven u graag advies. Voor een kennismaking of eerste gesprek brengen wij geen kosten in rekening.