BOUW – Inspraakprocedure nieuwe oeververbinding Rotterdam

oeververbinding RotterdamVandaag – 11 december 2019 – heeft wethouder Bokhove van Rotterdam de concept Notitie Reikwijdte en Detailniveau en concept Participatieaanpak voor het project oeververbinding Rotterdam bekend gemaakt. Deze stukken gaan per 9 januari 2020 in de inspraak. Vanaf die datum kunnen zienswijzen worden ingediend.

Stukken oeververbinding Rotterdam

De stukken zijn hier te vinden:

  • de brief van wethouder Bokhove van 11 december 2019 (hier)
  • de Concept Notitie Reikwijdte en Detailniveau MIRT-verkenning (hier)
  • de Participatieaanpak MIRT-verkenning (hier)
  • het schema Concept Participatieaanpak (hier)

Samenhang met Feyenoord City

Het project oeververbinding Rotterdam is formeel geen onderdeel van de ontwikkelingen inzake Feyenoord City en Stadionpark. In ruimtelijke zin kan die samenhang echter wel worden aangenomen.

Projectensite

We hebben de stukken toegevoegd aan onze projectensite over de oeververbinding Rotterdam. Wij houden de ontwikkelingen bij vanuit onze professionele interesse in nieuwe grote projecten. Dat doen wij ook voor het project Stadionpark en Feyenoord City (zie hier). En wellicht breiden wij onze projectenpagina nog uit met andere interessante projecten.

Ook verlenen wij adviesdiensten aan burgers en bedrijven die belanghebbend zijn bij deze projecten en daardoor mogelijk worden getroffen.

Vragen en advies

Hebt u vragen over het project oeververbinding Rotterdam en over de impact die dat mogelijk op u heeft? Of heeft u vragen over andere ruimtelijke ontwikkelingen in Rotterdam of daarbuiten? Neem dan contact met ons op:

Contact

Wij overleggen graag met u, praten graag over de ins and outs van uw situatie en geven u graag advies. Voor een kennismaking of eerste gesprek brengen wij geen kosten in rekening.